Poslovni prostori

Sportski centar Borik izdaje poslovne prostore u dvoranama Borik (16,50 KM/m2 bez PDV-a) i Obilićevo (14,50 KM/m2 bez PDV-a) bez PDV-a.
Za sve informacije možete se obratiti na marketing@scborik.com.


Zahvalnica Banja Luka College-a za pomoć Stonoteniskom turniru BLC-a, OPEN-MEMORIJAL DRAGAN MILINKOVIĆ

Zahvalnica KK Orlovi na profesionalnom radu

Zahvalnica KK Enegija Grawe za organizaciju 5. međunarodnog karate kupa

 

Popravka

Radnici Javne ustanove Sportskci centar "Borik" rade i noću. Sinoć su nekoliko sati otklanjali težak kvar na kanalizacionim pumpama za izbacivanje fekalnih voda i, naravno, posao su uspješno obavili!

15. 11. 2017.


Donacija Tvrornice obuće Bema

Javna ustanova Sportski centar "Borik" ima veliki broj svojih sportskih i poslovnih prijatelja. Jedan od njih, pravi, odani prijatelj je Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće Bema. On je donirao obuću za 23 radnika Odsjeka za higijensko-tehničko održavanje i Odsjeka bezbjednosti naše Ustanove.
Svi zaposleni od srca se zahvaljuju Marinku Umičeviću!

15. 11. 2017.


Turnir prijatelja
Prvi pobjednik „Borik i prijatelji“

Ekipa „Borik i prijatelji“, pobjednik je prvog „Turnira prijatelja“ u malom fudbalu na kojem su još učestovali Banjalučka pivara, Fudbalski klub Rekreativo i Banjalučki novinari. Ovaj turnir odigran je sklopu priprema za tradacionalno 42. izdanje smotre u malom fudbalu „Borik Nektar 2018“, koji počinje 6. decembra.
U finalu „Borik“ je bio bolji od Banjalučke pivare, trijumfovao je sa 3:1. Dvostruki strijelac za pobjednički tim bio je Marko Tešić, jednom je mrežu pogodio Dejan Lukendić, dok je počasni pogodak za poražene djelo „pivarinog“ Van Bastena - Predraga Divljaka.
Za pobjednički ekipu nastupili su: Keserović, Kokanović, Tešić, Grujić, Dizdar, Lukendić, Božić, Devušić, Trnjak, Bošnjak, Garić i Janković.
U polufinalnim susretima postignuti su ovi rezultati: „Borik i prijatelji“ - Rekreativo 4:0 (Trnjak, Kokanović, Bošnjak i Janković), Banjalučki novinari - Banjalučka pivara 2:3 (Anđelić dva - Stančić dva i Milaković).
Za najboljeg igrača proglašen je Marko Tešić („Borik i prijatelji“), njegov klupski kolega Jovica Keserović je prva „jedinica“, dok su titulu najboljeg strijelca ravnopravno podijeli Nebojša Anđelić (Banjalučki novinari) i Aleksandar Stančić (Banjalučka pivara).
Sve utakmice, bez greške, sudili su Slobodan Zrnić i Nedeljko Šolak.
Naravno, mnogo bolje akteri su „igrali“ van terena, u „trećem poluvremenu“, uz Nektar.
Svi su se rastali uz pozdrav, vidimo se i dogodine.
Kad je nešto lijepo, nek i traje…

16. 11. 2017.


Đurin - naš prijatelj
Prvi pobjednik „Borik i prijatelji“

Đurin - naš prijatelj Željko Metlar - Đurin, koji živi i radi u Austriji, kad god dođe u svoju Banja Luku obavezno posjeti Javnu ustanovu Sportski centar „Borik“. I, naravno, nikad ne dođe praznih ruku. I ovog puta naš prijatelj Željko donio nam je na poklon prvu pomoć, lopte, dresove, sat...
Lijepo je imati takvog prijatelja kao što je Željko Metlar - Đurin.

17. 11. 2017.


Lijepa sportska veče u hramu sporta – „Boriku“
„Jedan je Borik, jedan je Nektar“

U prelijepom ambijentu održana je manifestacija „Jedan je Borik, jedan je Nektar“, a u sklopu promocije 42. turnira u malom fudbalu „Borik Nektar 2018“.
Bilo je to lijepo podsjećanje na minule turnire, bile je lijepo biti u društvu brojnih sportskih i fudbalskih prijatelja, koji su, svako na svoj način dali doprinos da ova tradicionalna manifestacija traje tako dugo.
Kada je, davne 1976. godine, počela „Borikova“ priča o malom fudbalu, niko nije ni slutio da će ona odoljeti brojnim problemima i fudbalskim izazovima, da će biti jača čak i od rata.
Na manifestaciji su lijepim riječima o turniru, saradnji Javne ustanove Sportski centar „Borik“ i Banjalučke pivare, te o brojnim našim prijateljima govorili Zoran Talić, predsjednik Skupštine grada Banja Luka, Manojla Zrnić, direktor Javne ustanove Sportski centar „Borik“, Dragan Danelišen, predsjednik Upravnog odbora Javne ustanove Sportski centar „Borik“, te Nikolas Peni, direktor Banjalučke pivare.
Na prethodna dva druženja dodjeljivana su priznanja najboljim igračima, strijelcima golmanima turnira, ali i brojnim našim prijateljima, koji su decenijama uz ovu manifestaciju. To je i sad nastavljeno. Priznanja su dobili: Goran Marković iz Banjalučke pivare, posthumno Ranko Dragičević, koji je tri puta biran za najboljeg sudiju, a godinama je bio član Takmičarske komisije turnira.
Priznanja nisu mimoišla ni banjalučkog golgetera za pamćenje Dragana Marjanovića, nekadašnjeg asa banjalučkog Borca, kao ni Sinišu Mrkobradu, koji je dva puta biran za najboljeg golmana našeg smotre.
Priznanje je otišlo i u ruke Novaka Petrovića, koji je „prva pištaljka“ turnira, jer je do sad pet puta proglašavan za najboljeg i po tome je rekrder, kao i za fudbalske radnike za primjer Svetislava Kuruzovića i Boru Lolića.
I dugogodišnji radnik naše Ustanove, Dobrivoje Vujičić, koji je u „Borku“, proveo 28 godina, a danas živi penzionerske dane, takođe je dobio priznanje.
Na kraj, lijepo druženje je završeno, naravno, uz nezaobilazni Nektar, ali svi su se rastali uz ono „bilo je lijepo, vidimo se i iduće godine“.

17. 11. 2017.


Balet

Državni balet na ledu

30. 11. 2017. u 20,00
Sportska dvorana Borik


 

prev month Jul - 2017 next month
 PoUtSrČePeSuNe
26262728293012
273456789
2810111213141516
2917181920212223
3024252627282930
3131123456

Grad Banja Luka


Slučajna slika

Turnir u malom fudbalu Borik

Turnir u malom fudbalu Borik