Koncert

Lord of the Dance

21. 05. 2008.
Sportska dvorana Borik

[zatvori]
Lord of the Dance

Igrač, izvođač, muzičar. Za milione fanova širom svijeta, Majkl Fletli je genije svog zanata. Od skromnog početka, ova najtalentovanija zvijezda je odgovorna za dovođenje hipnotizujuće magije irskog plesa u međunarodne dvorane. Kao jedan od najgracioznijih atleta, Majkl je oblikovao budućnost irskog plesa.
Majkl, svršeni flautista i dokazani igrač, je majstor izvedbe i umjetnosti: njegov opojni spoj tradicionalne muzike i igre, i stare i nove, je oborio sve rekorde.
Lord of the DanceZajedno sa igračima izvanredno precizne koreografije, zastrašujućim dizajnom bine i vizuelnom kompleksnošću igre, potpuna čistota Majklove prisutnosti je stvorila hiljade odanih poklonika.
Od početka u „The Point“-u u Dablinu 2. jula 1996., „Lord of the Dance“ je primio ogroman broj pohvala. „Lord of the Dance“ je bio prvi koncert takve vrste koji je bio potpuno prodan za 21 predstavu u jednoj od najpoznatijih evropskih dvorana: London’s Wembley Arena. Turneja je, takođe, bila prodavanija od ostalih velikih nastupa širom svijeta, i ukupno četiri druga simultana nastupa su nastavila da obaraju rekorde biletarnica u Japanu, južnoj Africi, Evropi i SAD-u.
Spot „Lord of the Dance“ je 1996. godine bio prvi na božićnim top listama u Velikoj Britaniji, osvajajući dvanaest puta nagradu „Platinium sales“.

Dvorana „Borik“ 21. 05. 2008. godine. Ulaznice se mogu kupiti u upravi dvorane radnim danima od 08,00 do 15,30 časova. Cijene ulaznica su 30, 40, 50, 60 i 120 KM.

Lord of the Dance
Fotografije

Grad Banja Luka


Sluajna slika

Turnir u malom fudbalu Borik

Turnir u malom fudbalu Borik