Reklame JU SC „Borik“ je od 2008. godine proglašena ustanovom od javnog značaja za Grad Banjaluku, te Ustanovom koja će služiti javnom interesu građana, pogotovo u oblasti sporta, kulture, rekreacije i zabave.
Objekti: Sportska dvorana „Borik“, Sportska dvorana „Obilićevo“ i kuglana „Borik“ se koriste za treninge i utakmice velikog broja klubova koji se takmiče kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni. Ustanova se koristi i za održavanje sajmova i koncerata te plesnih revija. Ponosni smo i na Turnir u malom fudbalu koji se održava već tradicionalno pune 33. godine.
Napominjemo da će ove godine Ustanova i Grad Banjaluka biti domaćini Evropskog prvenstva u karateu i Svjetskog prvenstva u kuglanju. Očekujemo da ćemo biti i domaćini raznih festivala počevši od Đurđevdanskog festivala, te raznih turnira u rukometu i košarci.
Na svim ovim događajima, od kojih se većina prenosi putem sredstava javnog informisanja, kroz naše objekte prođe mnoštvo publike raznih uzrasta.
Reklame Mi Vam nudimo da se reklamirate u našim objektima i na našoj web-stranici, te da Vaša poruka bude prisutna na svim ovim manifestacijama. Vidjećete da su naše usluge veoma povoljne,te da smo otvoreni za svaki vid saradnje.
Ako ste zainteresovani, imate neke ideje ili Vam trebaju dodatne informacije, molim Vas da nas kontaktirate na brojeve telefona: +387 (0) 51/257-132, +387 (0) 51/257-136, +387 (0) 65/257-148, +387 (0) 65/513-851 ili na elektronsku poštu: sdborik@blic.net ili marketing@scborik.com

Nadajući se uspješnoj saradnji,

Rukovodilac marketinga i prodaje usluga Nenad Mudrinić

Grad Banja Luka

Turnir u malom fudbalu Borik

Turnir u malom fudbalu Borik