Sportska dvorana Obilićevo Sportska dvorana „Obilićevo“, je smještena uz samu obalu Vrbasa, nasuprot tvrđave „Kastel“, u istoimenom banjalučkom naselju.
Dvorana je dimenzija 30x18 m. Ima 290 sjedećih mjesta.
U ovoj dvorani se organizuju odbojkaška i košarkaška takmičenja, a takođe je pogodna za takmičenja u stonom tenisu, borilačkim sportovima, kao i plesnih manifestacija i drugih sportskih i kulturno-zabavnih događaja. U ponudi imamo i salu za stoni tenis koja je otvorenog tipa i namjenjena za rekreaciju građana.
Sportska dvorana Obilićevo Sportska dvorana „Obilićevo“ ranije se zvala Društveni dom „Mejdan“. U sastav Javne sportske ustanove sportske dvorane „Borik“ sportska hala „Obilićevo“ priključena je 1995. godine.
U sastavu dvorane je pozorišna sala sa 220 sjedećih mjesta i sa binom, koju danas koristi Gradsko pozorište „Jazavac“. U pozorišnoj sali se mogu organizovati javni skupovi, seminari, filmske projekcije, i sl., a takođe i snimanje TV emisija. U kompleksu je smiješten i ogranak Narodne univerzitetske biblioteke Republike Srpske „Petar Kočić“ sa bogatim fondom knjiga i stručne literature.
U sklopu dvorane se nalazi više poslovnih prostora.

Foto galerija

Grad Banja Luka

Turnir u malom fudbalu Borik

Turnir u malom fudbalu Borik