JU SC „Borik“ ima vlastito ugostiteljstvo i to:

U suterenu dvorane „Borik“ restoran sa kuglanom kapaciteta 70 mjesta u kojem nudimo sve vrste domaćih i stranih jela. Uz vrhunsku uslugu organizujemo bankete (vjenčanja, krštenja, rođendane i sl.) i ketering, a posebno izdvajamo sportske menije po veoma pristupačnim cijenama.
U holu dvorane su dva moderno opremljena bifea koji zadovoljavaju ugostiteljske potrebe korisnika i posjetilaca dvorane „Borik“ tokom svih sportskih i kulturno-zabavnih manifestacija, kao i u vrijeme redovnih treninga sportista i rekreacije građana i ostalih posjetilaca.

 

 

 

 

Sportska dvorana "Borik" je dobila ispod sjeverne tribine VIP salon. Ovaj lijepo uređeni prostor mogu koristiti sportisti, kao i svi ostali za kulturno-zabavne sadržaje, zabave, proslave, seminare, dječije rođendane, koktel partije i sl.

 

 

 

 

 

 

 

Moderno uređen hol kod Olimpijskog slavoluka u Sportskoj dvorani "Borik" sa mogućnošću postavljanja 100 sjedećih mjesta može se, takođe, namjenski koristiti za kulturno-zabavne i promotivne sadržaje, kao što su promocije, prestavljanja, koktel partiji i dr.

 

 

 

 

 

 

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte Službu komercijale i marketinga.

Grad Banja Luka


Sluajna slika

Turnir u malom fudbalu Borik

Turnir u malom fudbalu Borik