Након 37. Осмомартовске рукометне смотре за даме

Вијести
Спортска дворана „Борик“ Мапа

Подијели

Турниру само похвале

Традиционални 37. међународни Осмомартовски рукометни турнир за даме био је одлично организован, то је заједничка оцјена чланова Организационог одбора ове смотре, али и свих учесника.

– Добили смо само похвале за добру организацију нашег турнира, али и за гостопримство. Посебно су били одушевљени наши гости из Рукометног клуба Изола. Мислим да смо у њима стекли нове спортске пријатеље, па је потекла идеја да заједно одрадимо припреме за наредну сезону – рекао је Дарко Савић, директор Женског рукометног клуба Борац.

Мира Поповић, предсједник Организационог одбора је истакла да су презадовољни урађеним око организације ове смотре.

– Све оно што смо се договорили смо и урадили. Посебно бих жељела да истакнем допринос нашег директора Дарка Савића, који је уложио огроман труд да све буде врхунски, али и остали чланови Организационог одбора Нада Тешановић, Анка Шмитран, Манојла Зрнић и Драган Којић, такође су дали свој велики допринос. Посебно бих похвалила запослене у Јавној установи Спортски центар „Борик“, који су нам увијек били на услузи и што је све било на нивоу је и њихова заслуга – рекла је Мира Поповић.

Манојла Зрнић, директор Јавне установе Спортски центар „Борик“ је рекао да је било право задовољство радити са људима који су се максимално ангажовали да турнир буде један од најбољих посљедњих година.

– Можемо слободно рећи да смо направили добар посао, да је турнир био заиста одлично организован. Наравно, сигуран сам да ће наредни бити још бољи. Већ сад морамо размишљати о дводневном турниру са већим бројем екипа, да се издаје билитен пред почетак и за крај турнира, да се тачно знају термини у којем ће се он играти – нагласио је Зрнић.

Као што је познато прво мјесто на турниру освојила је екипа Женског рукометног клуба Изола, други је био домаћини Борац, треће мјесто припало је екипи Добоја а чеврто Кнежопољки.

Подијели